fatalna hurem

Uloga zlice ju je uništila, zaručnik ju je silio na pobačaj i hladno odbacio, no sreću je našla u novom neobičnom biznisu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meryem Uzerli postala je poznata zbog uloge Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", nakon čega su ju počeli napadati na ulici i kriviti za raspad braka njezina kolege Halita Ergença.

Meryem Uzerli proslavila se kao 28-godišnjakinja u seriji "Sulejman Veličanstveni", a onda se povukla iz javnosti jer se to loše odrazilo na njezino zdravlje.  

Pogledaj i ovo showbuzz otkrila i spol bebe Hurem potvrdila da je trudna, no ne želi reći tko je otac: Šuška se da je riječ o glumcu koji je zaludio mnoge žene

Samo zbog uloge zlice Hurem se preselila iz Njemačke, u kojoj se rodila u imigrantskoj obitelji. Producenti su smatrali da je savršena za ulogu fatalne riđokose, iako je slabo govorila turski jezik. 

"Prijatelj je čuo da su dugo tražili glavnu glumicu za taj projekt. Ja sam se odmah zainteresirala i javila produkciji telefonom. Odmah nakon audicije rekli su mi da sam dobila ulogu. Zbog toga sam morala godinu dana živjeti u Turskoj, što mi je dobro došlo da upoznam korijene. Znate, moja majka je Njemica, a otac Turčin. U Turskoj sam upoznala drugu stranu svoje krvi, dotad sam samo nekoliko puta bila u posjetu rodbini, a od rođenja živim u Njemačkoj", otkrila je Meryem, koja slavi 37. rođendan

Inače, Uzerli ima dvojno državljanstvo, a njezina majka Ursula također je glumica. Svojedobno je posjetila i Dubrovnik te otkrila da je njezina prabaka iz Hrvatske. 

Meryem se bavila manekenstvom, glumila u serijama i filmovima, a onda je došla njezina velika prilika, uloga u "Sulejmanu Veličanstvenom". 

"Nikad prije nisam imala tako velik projekt, a kada sam pristala glumiti u 'Sulejmanu', nisam pomislila da će biti tako veliki hit. Kako bih se što više približila liku, trudila sam se odlaziti na sate vježbanja turskog jezika jer sam mislila da ne znam dobro govoriti svoj drugi jezik. Htjela sam ukloniti njemački naglasak iz turskog izgovora", ispričala je svojedobno. 

Postala je zvijezda u Turskoj i diljem svijeta gdje se emitirala serija "Sulejman Veličanstveni", pa i u Hrvatskoj. No onda su počeli napadi na nju da je kriva za raspad braka Halita Ergença, koji je utjelovio Sulejmana, i pričalo se da se razvodi od popularne glumice Bergüzar Korel. 

"Pisalo se da sam kriva za raspad Halitova braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahiderve, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Također da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", pojasnila je Uzerli, čiji je kolega Halit i dalje u braku. Usto, obožavatelji su ju napadali na ulici i vrijeđali te govorili da je zla. 

Sve je to utjecalo na glumičino zdravlje. "Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam se naglo počela debljati, iako sam redovito vježbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su uslijedili napadaji panike, strašne noćne more i nesanica", prisjetila se Turkinja teškog razdoblja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of my FAVORITE 🍊🍹 💕 our organic orange ginger lemonade 🥰 @noshnoshberlin #noshnosh #noshnoshberlin #lemonade #organic #berlin #food #chocolate #soulfood #love #noshing #nuts #coffee #tea #enjoyment #friendsandfamily #everythingyouwantandneed

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Krenuli su nizbrdo njezina karijera, zdravlje, ali i odnos s tadašnjim zaručnikom, brokerom Canom Atesom (53). On ju je nagovarao da pobaci kada je saznala da je trudna, stoga su prekinuli i onda je doživjela živčani slom. Meryem se pokušala ubiti skočivši s balkona i završila je na psihijatriji u bolnici u Berlinu. Naime, tamo se preselila nakon što je napustila seriju. 

Njezin bivši zaručnik nakon toga je komentirao da nikada nije imao nekakve ozbiljne namjere s njom. "Volim lijepe žene, ali oduvijek sam se bojao braka. Ostvario sam se kao otac, već imam dvoje djece, a treće nikad nisam planirao", pojasnio je Can i mnoge šokirao svojim riječima.

Uzerli živi u Berlinu s kćeri Larom Jemine (6), koju ju je dobila s brokerom. Nerijetko ističe da je jako bliska i povezana s kćeri te ju naziva ljubavlju svog života. Vratila se glumi, no prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se više bavi manekenstvom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU ❤️ #purelove #lovemeditation #mybiggestlove #youandme #momentsintime #myfavoritepersonintheworld May God Bless All The Children In The World 🗺 ❤️ 👭 ❤️ #myworld

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Prema pisanju stranih medija, Meryem se bacila u poduzetničke vode i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova. 

"Danas otvaram svoj prvi dućan 'NOSH NOSH' u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po cijelom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda", napisala je glumica na Instagramu. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću, u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene