redateljeva vizija

Slavna ljepotica progovorila o seksi sceni koju je snimila kao tinejdžerka: "Htjeli su da plešem u namočenom bikiniju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox privukla je pozornost publike scenom u bikiniju u filmu "Zločesti dečki 2".

Glumica Megan Fox (34) obrušila se na filmsku industriju i prozvala ju za nemilosrdnu mržnju prema ženama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

Megan, koja je trenutačno u fokusu zbog razvoda od Briana Austina Greena i veze s reperom Machine Gun Kellyjem, progovorila je o svojoj karijeri i iskustvima sa snimanja. Naime, ranije se pokrenula rasprava na internetu o tome da su se loše odnosili prema Fox kada je počinjala glumiti i da su ju seksualizirali kao tinejdžerku. 

Glumica je zahvalila svima na potpori te je ispričala svoje iskustvo tijekom suradnje s redateljima Michaelom Bayom i Stevenom Spielbergom, o kojoj se diskutiralo. "Hvala na potpori. Proživjela sam neka istinski grozna iskustva u nemilosrdnoj industriji koja mrzi žene", istaknula je. U filmu "Zločesti dečki 2" Bay ju je, prema napisima, tražio da nosi bikini ispod slapa i pleše.

"Imala sam 15 ili 16 godina tada. Bilo je nekoliko intervjua u kojima sam ispričala kako sam bila izabrana za tu scenu. Bitno je istaknuti i da sam imala bila oko 19 ili 20 godina kada sam išla na audiciju za film "Transformeri", napisala je.

Objasnila je kako se nije skidala i nije morala prati nečiji auto jer je to bilo u pravom scenariju. "Kada se radi o mom direktnom iskustvu s Michaelom i Stevenom, nikada me nisu zlostavljali, vrbovali ili nešto drugo u seksualnom smislu", rekla je Megan. Dodala je da je zahvalna onima koji su dovoljno hrabri da su progovorili o nasilju i zlostavljanju koje su doživjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May we all continue waking up❤️

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Raspravu o glumičinu početku karijere pokrenula je stara snimka intervjua iz 2009. s voditeljem i komičarem Jimmyjem Kimmelom. Pojavila se na Twitteru, a u videu Megan govori o snimanju filma kada je imala 15 godina.

"Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu 'Zločesti dečki'. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bay je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči", rekla je Fox Kimmelu. 

Javnost je zgrozilo što je Kimmel umjesto da suosjeća zbijao neprimjerene šale o njezinoj tinejdžerskoj seksualnosti. Komentirali su kako je video gnjusan i odvratan te istaknuli da je Hollywood loše tretirao Fox. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene