tipični problemi

Čombina supruga otkrila male roditeljske muke kroz koje prolaze, pa podijelila preslatku fotografiju novorođene kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miraj Grbić i Marija Omaljev-Grbić prošli mjesec su dobili kći koju su nazvali Billie, a sada se već susreću sa slatkim roditeljskim mukama.

Supruga omiljenog Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić, na Instagramu se požalila na slatke roditeljske muke.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Naime, ona i glumac Miraj Grbić prošli su mjesec postali roditelji djevojčice koju su nazvali Billie, a kći ih, očigledno, drži noću budnima.

Marija je u svojim pričama podijelila smiješnu fotografiju na kojoj se zapitala: "Kako odspavati osam sati za dva sata", te je istaknula da je trenutačno u takvom raspoloženju, no zatim je podijelila i jednu preslatku fotografiju na kojoj drži rukicu svoje kćeri.

Podsjetimo, Marija je kći rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a sretnu vijest da su postali roditelji na Instagramu je podijelio Miraj.

"Zakazao sam si ulogu tate za petak. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život za usavršiti ju. Malena djevojčica Billie na ovaj svijet je stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te odavde do vječnosti!" napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s malenom u rodilištu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Par je vijest o trudnoći obznanio na društvenim mrežama početkom svibnja predivnom zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu, gdje žive od 2003. godine, a tada su otkrili i spol bebe.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je tada glumac na Instagramu.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo im je prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene