Supruga je shrvana

Glumica koju pamtimo iz kultnog filma preminula nakon strašne nesreće, policija još traga za krivcem koji je pobjegao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Lisa Banes preminula je u bolnici 10 dana nakon što ju je u New Yorku udario električni romobil.

Glumica Lisa Banes preminula je u dobi od 65 godina nakon što ju je u petak 4. lipnja udario električni romobil.

"Utučeni smo zbog Lisine tragične i besmislene smrti", kazao je glumičin predstavnik za Entertainment Tonight, a njezini su prijatelji potvrdili da je umrla u bolnici u ponedjeljak 14. lipnja.

Nesreća se dogodila u New Yorku, a vozač koji ju je skrivio pobjegao je i policija još traga za njim.

Ranije se pisalo kako se išla naći sa svojom suprugom Kathryn Kranhold, ali ju je udario električni romobil dok je prelazila cestu. U kritičnom stanju prebačena je u bolnicu Mount Sinai Morningside, nakon čega je njezina shrvana supruga uputila poziv javnosti.

"Imamo nekoliko dana da se molimo za Lisu. Ako itko ima bilo kakvu informaciju o vozaču električnog romobila, molimo ga da se obrati policiji", kazala je tada Kranhold za New York Daily News.

Lisa se proslavila kao Bonnie u kultnom filmu "Koktel" iz 1988. te ulogama u filmovima"Bundeva" iz 2002. i "Nestala" iz 2014. godine. U dugogodišnjoj karijeri glumila je i u brojnim drugim filmovima, a ostvarila je i manje uloge u popularnim serijama poput "Kralj Queensa", "Dva metra pod zemljom" i "Zvjezdane staze".

Od nje se na društvenim mrežama u nevjerici opraštaju brojni prijatelji i kolege.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene