ušutkala zle jezike

Ne mari za šminku niti tanak struk: Napadali su je jer se ne uklapa u holivudske standarde, no svima je dokazala da to nije presudno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Winslet nema problema pojaviti se u filmovima potpuno bez šminke, a ostvarila je uspješnu glumačku karijeru unatoč kritikama na njezin izgled.

Glumica Kate Winslet (44), koju većina ljudi pamti po ulozi Rose u "Titanicu", na crvenom tepihu i u modnim kampanjama uvijek blista i besprijekorno izgleda. 

Pogledaj i ovo Kate Winslet u ''Titaniku'' Nije bio spreman! Jedna od najstrastvenijih scena u povijesti nagnala je Kate Winslet na neočekivan potez prije snimanja, koji je iznenadio DiCaprija!

No kada nema svečanosti, Kate izbjegava sređivanje i njeguje prirodni izgled. Na setu jednog od filmova je bilo potrebno da ne nosi nikakvu šminku te su joj vizažisti dodali još pokoju ogrebotinu za njezinu ulogu. 

Winslet je izgledala malo starije i istaknule su se bore na njezinoj izmorenoj koži koja uvijek blista dok je na crvenom tepihu u savršenim modnim kombinacijama. U običnoj jakni i posve prirodnu glumicu je pomalo teško prepoznati. 

Winslet su godinama napadali zbog njezine težine i izgleda jer se nije uklapala u holivudske standarde ljepote. Nije imala uzak struk i vitke noge kao što se to tražilo, no ona se nije na to obazirala i ostvarila je veliki uspjeh.  

Inače, Kate je od 2012. u braku s poduzetnikom Nedom Rocknrollom (42) te imaju sina neobičnog imena Bear (Medvjed). Glumica iz dva prošla braka ima sina Joea (16) i kćer Miju (19). 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene