u 81. godini

Preminula velika glumačka diva, njezine kolege opraštaju se uz veliku pohvalu: "Utjelovila je jedan od najvećih TV likova"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessicu Walter publika pamti po ulozi Lucille Bluth u seriji "Arrested Development". Glumica je preminula u 81. godini, a vijest je potvrdila njezina kćer.

Glumica Jessica Walter, zvijezda serija "Arrested Development" i "Archer", preminula je u 81. godini, javlja BBC. "Teška srca mogu potvrditi da nas je napustila moja voljena majka", izjavila je njezina kćer Brooke Bowman. Dodala je kako je bila velika radoholičarka koja je na malim i velikim ekranima žarila i palila 60 godina. Glumica je preminula u snu u svom domu u New Yorku.

Walter je napoznatija po ulozi Lucille Bluth u seriji "Arrested Development", a 70-ih godina je dobila i nagradu Emmy za ulogu u policijskoj drami "Amy Prentiss".

Brojne kolege opraštaju se od velike glumice, a David Cross, koi je s njom glumio u seriji "Arrested Development" istaknuo je kako je Walter bila izvanredna glumica i nevjerojatan talenv. Dodao je kako je Lucille Bluth jedan od najvećih likova u televizijskim serijama.

"Jessica Walter bila je iznimno talentirana. Upoznali smo se 1996. godine na snimanju serije i odmah me osvojila. Sretan sam što sam iz prvih redova promatrao njezinu briljantnost punih 25 godina. Nedostajat ćeš nam Jessica", napisao je glumac Will Arnett na Twitteru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene