Pokazala isklesano tijelo

Ova tamnokosa ljepotica udana je za zvijezdu mnogima drage serije, a njihova svadba trajala je tri dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jamie Chung je od listopada 2015. u braku s Bryanom Greenbergom, najpoznatijim po seriji "One Tree Hill".

Jamie Chung (37) proslavila se 2004. u reality showu "The Real World: San Diego" i to joj je omogućilo početak glumačke karijere. 

Jamie je prošlog vikenda privukla pozornost na plaži u Miamiju. Pokazala je svoje isklesano tijelo u bijelom bikiniju, a u jednom se trenutku rastezala na ležaljci. Zanimljiv je bio i njezin ulazak u more s koktelom u rukama. 

Chung se pojavila u filmovima "Dragonball: Evolucija", "Starci", "Žurna pošiljka", "Sestrinstvo", "Mamurluk 2", "Babydoll uzvraća udarac" i "Ekipa za 6". Pohvale za svoj glumački talent je dobila za glavnu ulogu u nezavisnoj drami "Eden". Jamie je utjelovila naslovnu ulogu u mini-seriji "Samurai Girl" i pojavila se u popularnoj seriji "Nadareni". Odigrala je Mulan u znanstvenofantastičnoj seriji "Jednom davno", u kojoj je postala dio stalne postave. 

Od kolovoza 2020. dio je HBO-ova hita "Lovecraft Country", u kojoj tumači mladu medicinsku sestru Ji-Ah, koja živi u Daegu tijekom Korejskog rata. Jamie je rekla kako joj je to najkompliciranija uloga u 10 godina karijere i da se morala puno pripremati za nju. Istaknula je da je stekla samopouzdanje i da ju je inspirirala da traga za više glavnih uloga i vlastitim showom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Chung (@jamiejchung)

Chung u privatnom životu ide dobro kao i poslovnom. Od početka 2012. u vezi je s glumcem i glazbenikom Bryanom Greenbergom (42), koji je poznat po serijama "One Tree Hill" i "Kako uspjeti u Americi". Bryan je zaprosio Jamie u njezinu rodnom gradu San Franciscu otpjevavši joj pjesmu koju je sam napisao, a vjenčali su se u listopadu 2015. u Santa Barbari. Imali su vjenčanje od tri dana. 

Prvi dan izražavali su dobrodošlicu na Noć vještica i svi su gosti bili maskirani, drugog dana održana je svadbena ceremonija, a trećeg je dana bila opuštenija atmosfera. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene