Ispod nije imala ništa

S velikim osmijehom i bez pardona pokazala sve u prozirnoj bluzi, nije ni čudo što se oko nje stvorila gužva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alice Pagani bila je pravi mamac za fotografe dok je šetala Milanom.

Talijanska glumica i manekenka Alice Pagani ovih je dana bila prava atrakcija za paparazze u Milanu kada je iz kuće izašla u doista zanimljivoj kombinaciji. 23-godišnja Alice prošetala je svojeg preslatkog psića, no svi su pričali o njezinom outfitu

Na sebe je navukla prozirnu usku crnu majicu, ispod koje ne da nije imala grudnjak, već je bila potpuno gola i to je ponosno pokazala. Kaput u kojem je bila široko je rastvorila te je samouvjereno pozirala fotografima. Gužva koja se stvorila oko nje, čini se, nije joj nimalo smetala, a sve je odradila s velikim smiješkom od uha do uha.

Alice Pagani inače je najpoznatija po ulozi Ludovice Storti u seriji "Baby", a ove je godine objavila i svoj prvi autobiografski roman "Ophelia", koji je odmah postao hit.

Pagani je odrasla na istoku Italije, a njezini roditelji rastali su se još kada je ona bila djevojčica. Nakon što je od oca na poklon dobila fotoaparat, zaljubila se u modeling te je odmah rekla roditeljima da želi postati manekenka.

Krasila je nekoliko naslovnica svjetski poznatih časopisa, a mnogi tvrde kako je tek na početku blistave karijere. Alice je trenutačno u vezi s glazbenikom Dylanom Thomasom Cerullijem, a par živi zajedno u Milanu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +1 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: "Nova zvijezda našeg doma"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene