svestrana hrvatica

U 61. izgleda fantastično: Odustala od medicine zbog glume koju je zavoljela zbog muža, a napisala je i erotsku knjigu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Rusic upoznala je muža Vittorija Cecchija Gorija dok je studirala medicinu i prvi film bio joj je onaj koji je on producirao.

Glumica i pjevačica hrvataskog podrijetla Rita Rusic u 61. godini života skinula se bikini i pokazala savršenu figuru. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ta seksi Rita 53-godišnjakinja i dalje privlači pažnju

Rita, koja je i filmska producentica, uživala je na plaži u talijanskom gradu Forte dei Marmi. Obukla je minijaturni crni badić i svezala pareo oko struka, a svojim izdanjem privlačila je poglede i malo tko bi joj dao godine koje je navršila. 

Inače, Rita se rodila u Poreču, a 1981. upoznala je filmskog redatelja i producenta Vittorija Cecchija Gorija, za kojeg se udala dvije godine kasnije. Razveli su se 2000., a imaju kćer Vittoriju i sina Marija. 

Kao 17-godišnjakinja postala je manekenka i zbog toga se preselila u Milano, u kojem je imala brojne angažmane u reklamnim kampanjama za magazine i televiziju. Rusic je započela svoju glumačku karijeru u filmu "Attila flagello di Dio", koji je upravo njezin bivši muž Vittorio producirao. Naime, supruga je upoznala dok je studirala medicinu u Milanu, od koje je odustala. 

Početkom 90-ih sama je postala filmska producentica nakon što se okušala u karijeri glumice i pjevačice s debitantskim singlom "Love Me or Leave Me Now". Radila je na više od 80 filmova, a većina njih bila je namijenjena samo Italiji, dok ih je nekoliko doživjelo svjetsku slavu. Među njima su "The Star Maker", "Nirvana" i "On Guard". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stai con me stasera... 💙💙 💙 song by @serrrrrano @rusicmethod #please #call #night #home #song #friend @danilo_hair_style @fra.ncisort

A post shared by Rita Rusic (@ritarusic) on

Nakon razvoda od Vittorija Rita je osnovala svoju produkcijsku kuću "Kompanija Rite Rusic". Ponovno se vratila glumi i 2006. se pojavila u glavnoj ulozi u seriji "48 sati". Godinu dana kasnije opet se posvetila i pjevanju. 

Sudjelovala je u brojnim televizijskim emisijama među kojima su realityji "The Factory" i "Thank God You Are Here", a bila je i sutkinja u talijanskoj verziji showa "Ples sa zvijezdama". Napisala je i knjigu "Jet sex. Diario erotico sentimentale". Knjiga govori o divljem seksu, strasti, izdajama i nekontroliranim ljubomorama između ljudi koji uživaju na skupocjenim jahtama i drugim luksuzima. Riječ je o 25 priča o zlatnom svijetu jet seta koje su miks stvarnosti i fantazije. 

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene