Kao Bondova djevojka

Nitko ne može vjerovati da ova divna žena ima 56 godina i da nikad nije bila na dijeti, ali ona ima svoj recept za ovakav izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helen Hunt vikend je provela na plaži, a svi su pogledi bili usmjereni na njezino savršeno tijelo, iako ima 56 godina.

Zvijezda filmova "Što žene žele" i "Bolje ne može", glumica Helen Hunt, ostala je u sjajnoj formi zahvaljujući velikoj predanosti vježbanju. Protekloga je vikenda bila na plaži, gdje su je uhvatili fotografi, i svi su ostali u čudu zbog toga kako izgleda, a ima 56 godina.

Holivudska ljepotica izgleda sve bolje, a svojom je zavidnom figurom mamila je poglede u Malibuu. Brojni obožavatelji složili su se da bi tijelom mogla posramiti i djevojke koje su upola mlađe od nje.

Strani mediji usporedili su je čak i s Bondovim djevojkama, a slavna je glumica dan na plaži provela sama te se dobro provela, sudeći po fotografijama.

Hunt je još ranije komentirala svoju formu te je istaknula kako pazi na sebe, ali ne pretjeruje. "Pazim što jedem i pokušavam voljeti svoje tijelo. Jednako to govorim i svojoj kćeri", ispričala je glumica u nedavnom intervjuu. Dodala je da nikada ne ide na dijetu jer je zbog toga padala u depresiju kada je bila mlađa. Pokušava se posvetiti sportu te vježba kad god joj se za to pruži prilika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene