čeka se podjela nasljedstva

Prvi put u javnosti nakon tragične smrti bivšeg partnera milijardera: Prošetala se sa sinom koji joj nevjerojatno nalikuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley dobila je sina Damiana 2002. sa Steveom Bingom, koji je preminuo krajem lipnja, a očinstvo je morala dokazivati sudskim putem.

Glumica Elizabeth Hurley (55) prvi put je viđena u javnosti nakon tragične smrti svoga bivšeg partnera, milijardera Stevea Binga

Pogledaj i ovo showbuzz imao 55 godina Tragična smrt bivšeg partnera slavne glumice, dobili su skupa i sina kojeg nije htio priznati

Elizabeth je tijekom šetnje Londonom bila u društvu svog sina Damiana Hurleyja (18), kojeg je dobila tijekom kratke veze s pokojnim Steveom. Glumicu je bilo teško i prepoznati sa sunčanim naočalama i zaštitnom maskom na licu te u kombinezonu kroz koji se tek nazirao njezin dekolte. 

To je bilo neobično izdanje za Elizabeth, koja privlači pozornost svojim golišavim fotografijama na Instagramu. Njezin sin Damian bio je obučen u crno i imao raspuštenu kosu te također zaštitnu masku za lice i sunčane naočale. Mnogi glumičini obožavatelji ističu da majka i sin nevjerojatno nalikuju jedno drugome i da ih je teško raspoznati. 

Inače, prema pisanjima stranih medija, Elizabethin sin Damian i njegova polusestra Kira, koju je Bing dobio s tenisačicom Lisom Bonder, trebali bi dobiti milijune nakon smrti oca milijardera. Steve nije nikad živio sa svojom djecom i jedva su imali kontakta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always risky gifting your friends your favourite things..... #accidentaltwinning 😘@elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Hurley i Bonder testovima očistva bile su prisiljene dokazivati da je on otac njihove djece. Oko nasljedstva već su se prije godinu dana vodile bitke nakon što je Steveov otac, Peter Bing, pokušao izbaciti njegovu djecu iz oporuke. "Ne smatram ih svojim unucima", isticao je tada. Steve i Elizabeth Hurley uspjeli su zajedničkim snagama spriječiti da se to dogodi, a njihov sin Damian i njegova polusestra Kira tako bi trebali naslijediti oko 480 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene