OSTALA ISTA

Zvijezda kultnog "Baywatcha" u 52. izgleda fantastično: Skinula se do kraja i oduševila obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Donna D'Errico pozirala je prekrivena samo crvenom bojom kako bi prikupila novac u dobrotvorne svrhe, a fanovi su komentirali kako se nije nimalo promijenila.

Zvijezda "Spasilačke službe" ("Baywatch") Donna D'Errico (51) skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 4 Kakav seksepil! Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

Glumica je u srijedu objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je samo prekrivena crvenom bojom, a njezin dobrotvorni potez dobio je mnogo odobravanja obožavatelja. "Predivna si i radiš to za tako važnu svrhu. Sviđa mi se to", "Donirat ću. Izgledaš nevjerojatno u toj boji", "Zadivljujuća fotografija", "Ovo neće proći nezamijećeno. Samo nastavi tako", komentirali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D O N N A Donna D’Errico fights for the vulnerable for @PaintedPrincessProject. 100% of profits from all limited edition prints go to A21.org to help rescue victims of human trafficking around the world, educate the vulnerable, and restore survivors to an independent life. Purchase at PaintedPrincess.com Photo: @nicksaglimbeni MUA: @lexikleyla #PaintedPrincessProject #PaintedPrincess #DonnaDErrico #Saglimbeni

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

Fanovi su primijetili i kako se zvijezda "Spasilačke službe" nije puno promijenila otkad je igrala ulogu spasiteljice Donne uz bok puno poznatijoj Pameli Anderson. Glumica je jedino odabrala drugačiju frizuru i više nema šiške. "Tijelo ti je fantastično. Ti si žena mojih snova", komentirali su muški obožavatelji.

Donna ima kćer Frankie-Jean (19) s bivšim mužem, glazbenikom Nikkijem Sixxom (61) te je posvojila sina Rhyana (26).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene