tužna vijest

Glumica iznenada preminula u 37. godini, kolege i prijatelji opraštaju se od nje: "Ostavila nas je u šoku, nemamo riječi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amra Prutina preminula je u 37. godini i njezina je smrt šokirala brojne kolege i prijatelje, koji su se oprostili od nje na društvenim mrežama. Mostarska glumica je rođena 4. kolovoza 1984. i pojavila se u brojnim predstavama, za koje je dobila nagrade i pohvale.

Mostarska glumica Amra Prutina preminula je iznenada u 37. godini života. 

Od Amre se na Facebooku oprostio Mostarski teatar mladih.

"Vijest da je sa životne scene u beskrajna prostranstva nevidljivih scena vječnosti otišla naša Amra Prutina ostavila nas je u šoku, nemamo riječi. Amra je u našem teatru odrastala i postizala zapažene rezultate ugrađujući sebe cijelim svojim bićem u eMTeeM, koji je prihvatila i zavoljela kao svoj istinski dom, a mi nju kao nekog najrođenijeg", napisali su. Mnogi su u komentarima na objavu podijelili svoju tugu zbog preranog Amrina odlaska. 

Od glumice su se na društvenim mrežama oprostili i kolege i prijatelji. 

"I sad poleti hrabro gore! Tamo te čeka puno toga boljeg. Jer ovo nije kraj. I ovo nije naš posljednji susret. Toliko toga nas još čeka da doživimo i letimo. Uvijek ćemo biti tvoji dobri, a ponekad neposlušni učenici, koji su 'pak ponosno izgovarali riječi u našoj prvoj predstavi: 'Rođen sam u Goraždu, u toj maloj varošici istočne Bosne kroz koju teče divna i plahovita Drina. Gotovo cijelo svoje djetinjstvo proveo sam na toj rijeci. Drina je za mene jedan od dubljih doživljaja. Zanosila me je kao neko živo, božanstveno biće...' I ako ti saznaš nekako da smo se ponovo okupili i da radimo novi komad predstave, ali sasvim pogrešno, nemoj nas naružiti. Bit će to u čast tebi!" jedna je u nizu emotivnih objava. 

Prutina je rođena 4. kolovoza 1984. i školovala se na odsjeku za dramsku umjetnost na Fakultetu humanističkih znanosti u Mostaru. Glumila je u mnoštvu predstava te osvojila niz nagrada i pohvala za svoj talent. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene