potpora sa svih strana

Zvijezde serije koja je zaludjela cijeli svijet prikupljaju donacije za Hrvatsku: ''Potrebna je pomoć!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Peroš na Instagramu je pozvao pratitelje da donacijama pomognu Hrvatskoj nakon potresa, a pridružio mu se i kolega iz serije "La Casa de Papel" Alvaro Morte.

Hrvatski glumac Luka Peroš (44), poznat po ulozi u popularnoj seriji "La Casa de Papel", pozvao je pratitelje na društvenim mrežama da donacijama pomognu Hrvatskoj i područjima pogođenim potresom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima i dobar povod! Luka Modrić pohvalio se fotkom sa zvijezdom hit-serije: "Uvijek mi je zadovoljstvo, imenjače"

"U mojem opisu možete naći poveznicu za internetsku stranicu na kojoj se mogu dati donacije za zemljotresom pogođene gradove Sisak, Petrinju, Glinu i puno drugih mjesta. Svaka mala pomoć je dobrodošla, ti jadni ljudi su ostali bez svega, neki čak bez svojih najmilijih. Pokažite svoje pravo srce! Hvala Vam, ljubav i solidarnost svima vama!" napisao je pored videa koji je objavio na Instagramu i u kojem je prepričao situaciju i još jednom zamolio sve za pomoć.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Peros (@lukaperosofficial)

Osim na hrvatskom, pratiteljima na Instagramu obratio se i na engleskom, španjolskom te njemačkom jeziku s istom porukom.

Lukinu objavu podijelio je i njegov kolega iz "La Casa de Papel", glumac Alvaro Morte te je u opisu napisao: "Hrvatska treba pomoć."

Inače, Luka je bivši zaručnik prerano preminule kiparice i dizajnerice Ivane Popović, s kojom je dobio i kćer Avu. Već sedam godina živi i radi u Barceloni, a uloga u popularnoj Netflixovoj seriji donijela mu je svjetsku slavu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene