velika tuga

Zvijezde "Mućki" shrvane zbog smrti kolege, pogledajte kako su se od Boycieja oprostili Del Boy i njegova voljena Marlene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o smrti Johna Challisa pogodila je njegove kolege iz serije "Mućke", David Jason i Sue Holderness oprostili od njega emotivnim objavama.

U dobi od 79 godina nakon duge borbe s teškom bolešću preminuo je britanski glumac John Challis.

Pogledaj i ovo showbuzz NAKON 14 GODINA Ponovno skupa: Evo kako danas izgledaju zvijezde legendarnih Mućki

Vijest o njegovoj smrti posebno je pogodila njegove kolege iz serije "Mućke" u kojoj je igrao legendarnog Boyciea.

David Jason, koju je u seriji glumio Del Boya, oprostio se od njega priopćenjem koje je objavljeno na službenom Twitteru "Mućki".

"Tako tužna vijest. John je bio tako divan čovjek, odličan glumac i moj prijatelj više od 40 godina. Teško je zamisliti svijet bez njega. Iskrena sućut njegovoj obitelji u ovim nezamislivo teškim vremenima", poručio je u službenoj izjavi.

I Sue Holderness, koja je glumila Marlene, oprostila se na društvenim mrežama od Challisa, nazvavši ga "voljenim prijateljem".

"Marlene bez Boyciea - to je nezamislivo", rekla je. "John Challis je bio moj partner na ekranu i pozornici 36 godina i moj voljeni prijatelj. Počivao u miru, dragi Johne. Svakodnevno ćeš mi nedostajati".

Obitelj je objavila da je John umro "mirno u snu, nakon duge borbe s rakom" te da je gledateljima "ostavio veliko nasljeđe svojim radom koji će im još puno godina donositi zadovoljstvo i mamiti osmijehe".

Challis je u "Mućkama" glumio beskrupuloznog trgovca rabljenim automobilima Terrancea Aubreya "Boycieja" Boycea.

U seriji je glumio od 1981. do 2003. zajedno s Davidom Jasonom i Nicholasom Lyndhurstom, a njegov lik bio je toliko popularan među gledateljima da ga je Challis iskoristio u četiri spin-off serije pod nazivom 'The Green Green Grass', zajedno sa svojom tv suprugom iz Mućki, Marlene. 

(Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio fotke s raskošne proslave rođendana njegove mame Branke, slavljenica je sve očarala u mini haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene