tužna vijest

Preminuo u 25. godini života, kolege i obožavatelji se opraštaju od njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o smrti Sebastiáan Athieja objavljena je u nedjelju, a uzrok još nije poznat.

Glumac Sebastián Athie preminuo je u 25. godini života, piše People

Sebastianovu smrt je potvrdio Disney Channel koji se od njega oprostio objavom na društvenoj mreži. "Počivaj u miru, Sebas. Tvoj rad i osmijeh živjet će vječno. Uvijek ćemo te se sjećati po tvom talentu, prijateljstvu i velikom srcu. Suosjećamo s tvojom obitelji, prijateljima i obožavateljima", napisali su na Instagramu u nedjelju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Descansa en paz, Sebas. Tu arte y tu sonrisa se quedan para siempre✨🖤 Con mucho dolor, lamentamos la partida de Sebastián Athié a quien recordaremos siempre por su gran talento, compañerismo, profesionalismo y ante todo, enorme corazón. Acompañamos a su familia, compañeros, amigos y fans en su despedida.

A post shared by Disney Channel LA (@disneychannel_la) on

Glumčeva menadžerica je također potvrdila njegovu smrt. Athié je najpoznatiji po ulozi Lorenza u seriji "O11CE", koja se prikazivala na Disney Channelu. Od njega se oprostio i Daniel Panitio koji je glumio s njim u toj seriji "Plemenite duše ne umiru i tvoja svjetlost bit će vječna kao i strast, disciplina i ljubav, tako da ću te pamtiti, moj cimeru, prijateljicu i brate", napisao je Daniel. 

Obožavatelji se od Sebastiana opraštaju na društvenim mrežama. "Počivaj u miru. Uvijek ćemo te voljeti", "Ne mogu vjerovati da te više nema", neke su od njihovih objava. 

Uzrok smrti mladog Sebastiana još nije poznat. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene