poznat po mnogim serijama

Slavni glumac u 67. godini izgubio bitku s rakom i mnoge ostavio u šoku: "Bio je jednostavno predivan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peter Scolari preminuo je u petak nakon dvogodišnje bitke s rakom, a najpoznatiji je po ulogama u serijama "Bosom Buddies" i "Girls".

Glumac Peter Scolari preminuo je u 67. godini, javljaju američki mediji. Scolari je inače napjpoznatiji po ulozi u sitcomu "Bosom Buddies" u kojem je glumio s Tomom Hanksom te po hit-seriji "Girls".

Njegova glasnogovornica Ellen Lubin Sanitsky potvrdila je vijest o glumčevoj smrti za Deadline, a rekla je kako je Scolari preminuo u petak nakon dvogodišnje bitke s rakom.

Tijekom bogate karijere Peter je bio nominiran četiri puta za nagradu Emmy, a zlatni kipić je odnio kući 2016. godine kada je dobio nagradu za ulogu Teda Horvatha, oca glavne junakinje serije "Girls" koju je utjelovila Lena Dunham.

"Jako sam tužan što je Peter Scolari izgubio bitku s rakom", napisao je na Twitteru njegov kolega Harvey Fierstein. "Peter Scolari danas je preminuo, a bio je jedan od najzabavnijih glumaca s kojima sam radio. Bio je jednostavno predivan", napisao je na društvenim mrežama producent Robert King.

Scolari se pojavio u brojnim serijama i filmovima, a mnoge njegove kolege slažu se u tome da je njegova smrt ostavila golemu prazninu na glumačkoj sceni.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene