tužna vijest

Preminuo u 42. godini nakon teške bitke s koronavirusom, prošle godine dobio sinčića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Cordero saznao je početkom travnja da imam koronavirus i uskoro je završio na respiratoru, a o njegovu stanju izvještavala je supruga Amanda Kloots.

Glumac Nick Cordero preminuo je u 42. godini života nakon što se 95 dana borio za život zbog komplikacija koje su nastale kao posljedica koronavirusa, piše Daily Mail.  

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Njegova supruga Amanda Kloots je izvještavala na Instagramu o njegovu stanju, a u emotivnoj objavi otkrila je da je Nick preminuo. "Bog sada ima jednog anđela na nebu više. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje obitelji. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik", napisala je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God has another angel in heaven now. My darling husband passed away this morning. He was surrounded in love by his family, singing and praying as he gently left this earth. ⠀ I am in disbelief and hurting everywhere. My heart is broken as I cannot imagine our lives without him. Nick was such a bright light. He was everyone’s friend, loved to listen, help and especially talk. He was an incredible actor and musician. He loved his family and loved being a father and husband. Elvis and I will miss him in everything we do, everyday. ⠀ To Nicks extraordinary doctor, Dr. David Ng, you were my positive doctor! There are not many doctors like you. Kind, smart, compassionate, assertive and always eager to listen to my crazy ideas or call yet another doctor for me for a second opinion. You’re a diamond in the rough. ⠀ ⠀ I cannot begin to thank everyone enough for the outpour of love , support and help we’ve received these last 95 days. You have no idea how much you lifted my spirits at 3pm everyday as the world sang Nicks song, Live Your Life. We sang it to him today, holding his hands. As I sang the last line to him, “they’ll give you hell but don’t you light them kill your light not without a fight. Live your life,” I smiled because he definitely put up a fight. I will love you forever and always my sweet man. ❤️

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on

Par se vjenčao 2017., a prošle godine dobili su sina Elvisa Eduarda. Od Nicka se opraštaju šokirani i ožalošćeni prijatelji i obitelj na društvenim mrežama. "Šokirana sam ovom viješću. Moje srce i duša su s njegovom obitelji. Počivao u miru", napisala je glumica Priscilla Presley. 

Corderu su početkom travnja dijagnosticirali da ima koronavirus i ubrzo je završio na respiratoru te se njegovo zdravstveno stanje zakompliciralo. Amanda je obavijestila da su Nicku amputirali desnu nogu zbog zgrušnjavanja krvi. 

"Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je uzrokovalo još veće probleme. Zato su mu ga liječnici prestali davati, a operacija je prošla vrlo dobro", napisala je. 

Cordero je glumio u predstavama na Broadwayu i najpoznatije su "Rock of Ages" i "Waitress". Pojavio se u popularnim serijama "Zakon i red: Odjel za žrtve" i "Plava krv". 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene