Kao od majke rođen!

Žene je zavodio već kao tinejdžer, a sad je potpuno gol potvrdio da je i u 53. godini jedan od najzgodnijih frajera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Josh Brolin na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj potpuno gol ispija kavu u svom dvorištu.

Proslavio se davne 1985. godine u popularnom dječjem klasiku "Goonies" kada mu je bilo samo 17 godina, a od tada je stekao status jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu te ga drži do danas.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa vijest Holivudski šarmer čeka četvrto dijete s 20 godina mlađom asistenticom od koje se ne odvaja

Da tu titulu zaslužuje i u 53. godini, glumac Josh Brolin potvrdio je na Instagramu, gdje je objavio fotografiju na kojoj je pokazao isklesano tijelo, ali i mnogo više od toga.

Holivudski šarmer fotkao se kako ispija kavu u svojem dvorištu kao od majke rođen, a ključne dijelove tijela prekrio je strateškim položajem nogu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Brolin (@joshbrolin)

Fotku je snimila njegova 20 godina mlađa supruga Kathryn Brolin, s kojom trenutno čeka svoje četvrto dijete, odnosno drugo zajedničko.

Par je u braku od 2016. godine, upoznali su se kada je ona radila kao njegova asistentica, a zajedno već imaju i kćer Westlyn. Njemu je to treći brak, a prije nje bio je oženjen s Alice Adair, s kojom ima danas 32-godišnjeg sina Trevora i 36-godišnju kćer Eden, te s Diane Lane.

Josh je sin još jednog poznatog holivudskog zavodnika Jamesa Brolina i glumice Jane Cameron Agee, koja je poginula u prometnoj nesreći kada je Joshu bilo 27 godina.

Josh je do sada glumio u više od 50 filmova, među kojima su brojni blockbusteri poput "Ljudi u crnom", "Nema zemlje za starce", "Osvetnici: Završna igra" i "Deadpool", a unatoč zavidnoj karijeri još nije osvojio nijednog Oscara.

No iako se ne može pohvaliti zlatnim kipićem, časopis Glamour već mu je drugu godinu zaredom dodijelio titulu najseksi muškarca na svijetu, koju je svojom golom fotkom na Instagramu zasigurno i obranio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovako je izgledala '91. godine u filmu koji ju je proslavio, a pogledajte kako zanosna brineta izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene