odavno ga nismo vidjeli

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Jorge Garcia iz serije "Izgubljeni" snimljen je u javnosti prvi put nakon dvije godine.

Glumac Jorge Garcia (47), koji se proslavio ulogom Huga "Hurleyja" Reyesa u seriji "Izgubljeni" snimljen je u javnosti prvi put nakon dvije godine.

Paparazzi su ga ulovili dok je sa svojom suprugom Rebeccom Birdsall obavljao dnevne zadatke u Los Angelesu, a fotke je objavio Daily Mail.

Prije nego što je nestao iz javnosti, glumac je punio medijske stupce svojom uzaludnom borbom s viškom kilograma. Iako je, nakon što su mu to liječnici savjetovali iz zdravstvenih razloga, uspio izgubiti čak 45 kilograma, nije mu dugo trebalo da ih vrati, a njegove nove fotografije potvrđuju da još uvijek vodi istu bitku.

"Mogu si priuštiti da ne živim na rumu i buritosima te da se bolje brinem o sebi", komentirao je Garcia svoj gubitak kilograma za časopis Maxim 2006. godine.

"Mnogi su se čudili i kako moj lik nije uspio smršavjeti dok je bio zaglavljen na pustom otoku", dodao je referirajući se na svoju ulogu u seriji "Izgubljeni".

Još jednu značajnu ulogu ostvario je u seriji "Hawaii Five-0", na čijem je setu upoznao svoju suprugu, a vjenčali su se 2019. godine nakon šest godina veze. Iste je godine napustio snimanje serije, a nakon toga je nestao iz javnosti.

Zadnji put se na crvenom tepihu pojavio u rujnu 2018. godine, na proslavi 50. obljetnice serije "Magnum P.I.".

Prije toga se pisalo kako mu zbog debljine prijeti dijabetes i srčane bolesti, što je zabrinjavalo njegove bližnje.

"Jorge je jedna od najboljih i najnježnijih duša koje sam upoznao i samo treba smršavjeti kako bi ostao zdrav. Nitko ne želi da mu se dogodi nešto loše", kazao je tada njegov bliski prijatelj za The National Enquirer.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene