Privlačili poglede

Uvlačio trbuh zbog 17 godina mlađe djevojke? Vezu su skrivali čak tri godine, a prije nje dugo je ljubio jednu kolegicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jona Hamma i Annu Osceolu povezivalo se još 2017., no tek su ove godine potvrdili vezu.

Glumac Jon Hamm (49) najpoznatiji je po ulozi u seriji "Momci s Madisona", a upravo je zahvaljujući njoj upoznao 17 godina mlađu kolegicu Annu Osceolu.  

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Jon Hamm Opa, Jen! Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

Par se ne odvaja posljednjih mjeseci kada je puno snimanja odgođeno zbog pandemije koronavirusa, a prošli vikend proveli su u ljetovalištu Santa Barbara u Kaliforniji. 32-godišnja Anna plijenila je pozornost na plaži u zelenom bikiniju i za razliku od pojavljivanja u javnosti prošlog mjeseca, sada više nema ni štake ni nogu u zavoju. 

Zavodnik Jon privlačio je poglede žena na plaži, no ne kao inače kada je u odijelu. Naime, činilo se da glumac cijelo vrijeme pokraj mlađahne djevojke uvlači trbuh i jako se čudno držao. Malo mu je stršao trbuh u trenucima kada se opustio, a na sebi je nosio bijele kupaće hlače. Hamm je jedan od pripadnika "stare škole", pa tako ponosno nosi i svoj "ljubavni tepih" i nije jedan od pobornika depilacije muških prsa i trbuha. 

Inače, Jon i Anna prvi su put viđeni skupa 2017., no tek su ove godine potvrdili vezu. Glumac iza sebe ima dugu vezu, od 1997. do 2015. ljubio je kolegicu Jennifer Westfeldt (50). Imali su i zajedničke produkcijske kuće, ali njihov ljubavni krah dogodio se jer on nije htio djecu. Iako su prekinuli, Jennifer nakon toga više nije uspjela ostvariti svoju najveću želju, majčinstvo.

"Nikad nisam mislila da ću biti u ovoj dobi i neću imati djecu. No moj život se razgranao na tisuću načina koje nisam očekivala", istaknula je svojedobno glumica, koja je pomogla Jonu da prebrodi ovisnost o alkoholu. 

Hamm je također javno otkrio zašto sebe ne vidi u očinskoj ulozi. "Bio bih grozan otac! Gledam svoje prijatelje koji imaju djecu i pomislim: 'Čovječe, kako uopće stojite na nogama u 6 ujutro, a kamoli radite nešto?' Ne znam, to mi jednostavno nije važno. Imam nećakinje i nećake, bio sam i učitelj. Vjerojatno sam s djecom proveo puno više vremena nego mnogi ljudi u mom životu", objasnio je. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +4 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Mračna strana priče koju je dosad čuvala samo za sebe: Činilo se kao da živi život iz snova, a proživljavala je noćnu moru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene