velika ljubav

Već 43 godine prkose svemu: Otkrio tajnu dugogodišnjeg braka, a kaže i da se u suprugu zaljubio na prvi pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Jeff Bridges već je 43 godine u braku sa Susan Geston, a par ima tri kćeri. U intervjuu je otkrio tajnu njihova dugog braka te je istaknuo kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Oskarovac Jeff Bridges i njegova supruga Susan Geston u lipnju ove godine proslavili su 43. godišnjicu braka, obljetnicu koja je zaista rijetka među parovima u Hollywoodu. Slavni glumac sada je otkrio i tajnu njihova dugogodišnjeg braka za časopis People.

"Zaista sam blagoslovljen. Dosta smo različiti ljudi, no to slavimo i ne damo da nas išta rastavi. Poštujem njezinu mudrost", istaknuo je Jeff. 70-godišnji glumac svoju je 67-godišnju suprugu upoznao 1974. godine kada je ona imala 20 te je radila kao konobarica na jednom ranču, na kojem je on snimao vestern "Rancho Deluxe".

"Bila je to ljubav na prvi pogled", priznao je Bridges, koji je sa Susan išao pred oltar dvije godine nakon što su se upoznali. Nerazdvojni par prošle je godine svoj ranč u Montecitu prodao susjedi Opri Winfrey za čak 6,8 milijuna dolara, a danas žive u Montani. Ondje su proveli i božićne blagdane prošle godine skupa sa svoje tri kćeri Isabelle (39), Jessicom (37) i Haley (34) te njihovim obiteljima.

"Oni se vole, ali i sviđaju jedno drugome. Mnogo vremena provode zajedno. Cijelo si vrijeme postavljaju pitanja kako bi bili sigurni da jedno i drugo uživaju u svemu", ispričala je njihova kći Isabelle. Istaknula je kako je brak njezinih roditelja prava inspiracija njoj i sestrama, a nije skrivala kako je imala sretno odrastanje puno ljubavi. Skupa s ocem Isabelle je objavila knjigu za djecu koju su oni napisali i ilustrirali.

Jeff Bridges jedno je od popularnijih imena u Hollywoodu, a njegova zavidna karijera traje već 50 godina. Dosad je za nagradu Oscar bio nominiran sedam puta, a zlatni kipić dobio je 2009. godine za film "Ludo srce". Ipak, najveća sreća u životu mu je obitelj i to ističe u svakom intervjuu. I dalje se aktivno bavi glumom, a uskoro će se pojaviti i u novoj seriji "The Old Man", baziranoj na knjizi Thomasa Perryja iz 2017. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene