Srce joj je slomljeno

Glumac preminuo u 59. godini nakon tragične nesreće na plaži, vijest je potvrdila supruga u emotivnoj ispovijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cliff Simon poznat po ulozi u seriji "Zvjezdana vrata SG-1" preminuo je nakon nesreće koju mu se dogodila na kiteboardingu na plaži u Kaliforniji.

Cliff Simon, koji se proslavio ulogom negativca Ba'ala u seriji "Zvjezdana vrata SG-1", preminuo je u 59. godini života. 

Južnoafrički glumac i sportaš poginuo je u nesreći tijekom kiteboardinga na plaži Topanga u Kaliforniji 9. ožujka, izvijestili su američki mediji.

Tužnu vijest potvrdila je Cliffova supruga Collette u četvrtak na njegovu profilu na Facebooku. 

"Prijatelji, obitelji i obožavatelji, nezamisliva je bol koju dijelim s vama, da je moj voljeni suprug Clif Simon preminuo u 12:30 u četvrtak 9. ožujka 2021. Bio je na plaži Topanga u Kaliforniji i nažalost preminuo je nakon tragične nesreće tijekom kiteboardinga. Bio je većini vas poznat kao negativac kojeg ste voljeli mrziti, Ba'al iz serije 'Stargate SG-1'. No kao što je rekao: 'Gluma je ono što radim, to je samo dio onoga što jesam.' I bio je mnogo više, pravi original, avanturist, moreplovac, plivač, plesač, glumac, autor. Duboka je i otvorena rupa tamo gdje on jednom stajao na ovoj zemlji. Voljelo ga je previše ljudi da bih ih spomenula i imao je veliki utjecaj na tako puno života. Bio je nevjerojatan i jako voljen brat, ujak, nećak, rođak i prijatelj. Uvijek će biti ljubav mog života i ovo je nezamisliv lom mog srca", napisala je glumčeva supruga. 

To Friends, family and fans, It is with unimaginable heartbreak that I am sharing with you, that my beloved husband,...

Objavljuje Cliff SimonČetvrtak, 11. ožujka 2021.

"Malena utjeha u ovoj tragediji je da je radio jednu od stvari koje je najviše volio i preminuo na plaži u blizini vode, koja je bila njegov hram. Znam da je ovo šok i da će vas jako zaboljeti, no nadamo se da možete poštovati našu potrebu za privatnošću u ovom razdoblju. Završit ću ovo sa stihovima koje je Cliff najviše volio i živio prema njima: 'Radije bih bio pepeo nego prašina! Radije bih da moja iskra izgori u briljantnom plamenu nego da ju uguši propadanje. Radije bih bio super meteor, svaki atom mene u veličanstvenom sjaju nego uspavani i trajni planet. Prava funkcija čovjeka je da živi, ne da postoji. Neću tratiti svoje dane u pokušaju da ih produžim. Iskoristit ću svoje vrijeme.' Molim vas da poštujete privatnost moje obitelji tijekom ovog perioda", dodala je Collette. 

Znanstvenofantastična serija "Zvjezdana vrata SG-1" emitirala se od 1997. do 2007. i imala je vojsku obožavatelja diljem svijeta. Simon se pojavio i u serijama "NCIS", "Castle", "Naši najbolji dani" i "24". 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene