tužne vijesti

Zvijezda filma "Milijunaš s ulice" preminula nakon teške bolesti u 54. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irrfan Khan prije dvije godine na Twitteru je napisao kako mu je dijagnosticiran endokrini tumor. Preminuo je u bolnici.

Glumac Irrfan Khan, poznat po ulogama u filmovima "Milijunaš s ulice" i "Jurski svijet", preminuo je u 54. godini. BBC javlja kako je Khan preminuo u bolnici u Mumbaiju, a vijesti su priopćili i iz njegove agencije.

Glumac je prije dvije godine na Twitteru napisao kako mu je dijagnosticiran endokrini tumor, rijetka bolest koja utječe na stanice koje otpuštaju hormone u krvotok.

Liječio se u Londonu, a dva mjeseca nakon što je objavio da boluje od tumora ispričao je svoje iskustvo s liječenjem. Isticao je kako je u jakim bolovima te da nije siguran hoće li se oporaviti. Fanovi diljem svijeta davali su mu podršku.

Brojne kolege na društvenim mrežama odale su mu počast.

Khan je karijeru započeo ulogama u lokalnim sapunicama, a nakon što ga je otkrio britanski redatelj Asif Kapadia, počeo je glumiti i u filmovima engleskog govornog područja. Filmom "Ratnik" iz 2002. godine probio se na zapadno tržište, a najpoznatiji film u kojem se pojavio bio je "Milijunaš s ulice", koji je osvojio osam nagrada Oscar. Među zapaženijim ulogama su mu i one u filmovima "Pijev život", "Pakao" te "Jurski svijet". Glumio je i u brojnim indijskim filmovima, a bio je prava zvijezda Bollywooda.

Glumac je iza sebe ostavio suprugu Sutapu Sikdar te sinove Babila i Ayana.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Celebrity Svađaju se i mire već godinama, a slavna manekenka i pjevač sada čekaju svoje prvo dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene