Na rubu suza

Progovorio o gubitku žene nakon borbe s teškom bolešću, otkrio njene posljednje riječi: "Ona je bila savršena za mene"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vinnie i Tanya Jones bili su u vezi 27, a u braku 24 godine.

Glumac i umirovljeni nogometaš Vinnie Jones (55) podijelio je na Instagramu posljednje riječi koje mu je napisala pokojna supruga Tanya

Pogledaj i ovo Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Najteži dani Nakon 6-godišnje borbe s teškom bolešću preminula supruga omiljenog holivudskog negativca

Ona je preminula u 6. srpnja prošle godine nakon teške borbe s rakom, a Vinnie je nakon toga nekoliko puta progovorio koliko ju je volio i koliko mu nedostaje. Jones je ovog puta podijelio posljednju čestitku na kojoj su tiskane riječi: "Uvijek vjeruj da će se nešto predivno dogoditi", a unutra su ispisane Tanyine riječi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lets start the journey with this last card Tansy sent me xxx I would just like to thank everybody for their really kind messages and support towards myself and especially Tansy. It is overwhelming to feel so much love from this great country of people. With your backing I will stay strong and help others on this journey of life good and sad. Thank you everyone! Vinnie .

A post shared by Vinnie Jones (@thevinniejones) on

"Mojoj ljubavi Vinu, nešto predivno mi se događa svaki dan...vrijeme koje provodim s tobom! Ti si moje jutarnje sunce od trenutka kad se probudim. Sa svom mojom ljubavlju, Tanya", napisala je pokojna glumica. Vinnie se pokraj svoje objave zahvalio svima na podršci i lijepim porukama koje mu šalju. 

Umirovljeni nogometaš je nedavno dao i intervju u emisiji Piersa Morgana u kojoj je jedva zadržao suze pričajući o supruzi. Istaknuo je da je Tanya bila njegova jedina savršena ljubav i da je nemoguće da nađe poslije nju novu srodnu dušu. Prisjetio se i teških trenutaka prije njen i nakon njezine smrti. 

"Rekli su nam da još ima pred sobom možda dane, možda tjedne, možda mjesece. Zavijao sam na koljenima. Nađeš se na groblju kako dogovaraš pogreb prije nego je i umrla. Misliš da si u horor snu, jedino tako to mogu opisati", ispričao je Vinnie. 

"Znao sam da Tanya osjeća stravičnu bol, znao sam da je vrijeme da to prestane i molio sam medicinsku sestru da joj pomogne. Iznenada je udahnula posljednji put i osjetio sam kako ju napuštaju svi ti leptirići. Ne čini se kao da si u stvarnom vremenu. Osjetio sam sve te leptiriće, Zvončicu i bila je slobodna, bez boli", dodao je glumac. 

Otkrio je što misli o ponovnoj ljubavi i ženidbi u budućnosti. "Mislim da je to nemoguće pitanje za odgovoriti, mislim i da je brak nemoguća stvar za mene. Neće biti drugog braka za mene. Bio je to jedan savršeni za mene i gotov sam s time", objasnio je Jones. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@piersmorgan Life Stories @itv TONIGHT Sep 5 at 10pm! Great to have @paul_gascoigne8 in the audience 😉. @multistorytv #saturdaynight #saturdaynighttv #saturday #lifestories

A post shared by Vinnie Jones (@thevinniejones) on

Mnoge gledatelje je dirnuo i rasplakao glumčev intervju, a o tome su se raspisali na Twitteru. "Predivna je njegova ljubav za Tanyu", "Tako je hrabar", "Dokaz da muškarci koji izgledaju najopakije imaju osjećaje. Zagrlite svoje muške prijatelje, pružite im potporu. Često ni njima nije lako", komentirali su. 

Vinnie i Tanya su bili u braku od 1994., a skupa su odrastali u engleskom gradu Watford. Zaljubili su se kao tinejdžeri, no razišli su se kada je njemu krenula igračka karijera. Ponovno su oživjeli svoju ljubav 1992. i bili su skupa 27 godina, od toga 25 u braku. 

Jones, koji je poznat po ulogama negativaca zbog opakog izgleda, je napisao i knjigu "Izgubljen bez tebe: ljubav i gubitak Tanye" u čast pokojnoj supruzi. Inače, njemu i Tanyi su dijagnosticirani melanomi 2013. i tešku bitku je vodila šest godina, do svoje smrti. 

Do njenog stanja navodno su doveli lijekovi koje je koristila nakon što je napravila transplantaciju srca prije više od tri desetljeća, a čak se dva puta liječila od raka vrata maternice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Celebrity Krhko izdanje legendarnog rokera: Jedva se kretao pognute glave, a bez štapa ne može nikuda

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene