žena je u šoku!

Oženjeni glumac uhvaćen u javnom preljubu: Snimili ga da se ljubi s drugom, supruga za sve doznala preko fotografija iz medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Dominic West i njegova kolegica Lily James prepustili su se strastima u jednom kafiću u Rimu u pauzi od snimanja projekta na kojem zajedno rade.

Glumci Dominic West (50) i Lily James (31) iznenadili su sve prolaznike u Rimu kada su se prepustili strastvenom poljupcu u pauzi od projekta na kojem zajedno rade. Paparazzi su ih snimili u jednom kafiću, a oženjeni West i mlađahna Lily nisu marili za znatiželjne poglede.

Pogledaj i ovo showbuzz U središtu skandala Uhvatili je u aferi s dvojicom oženjenih kolega, odlučila se na alternativne metode iscjeljenja - sve je priznala

Fotografije preljuba možete pogledati OVDJE. 

Dodirivali su se, ljubili i mazili dok su ispijali kavu, a sudeći prema izvorima bliskim glumcima, dvije su večeri proveli zajedno u apartmanu hotela De La Ville.

Daily Mail je ubrzo nakon što su procurile fotografije objavio i kako je Dominicova supruga Catherine Fitzgerald ostala šokirana i slomljena srca.

Prijatelji Westove supruge istaknuli su kako je Catherine smatrala da su zaljubljeni te da im je brak dobar, sve dok nije vidjela fotografije iz Rima. "Catherine pokušava doći do Dominica, no on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma što se događa, no smatrala je kako im je brak stabilan. Čini se kako je njihov brak sada završen, a osjeća se previše tužno da bi išta komentirala. Njih dvoje moraju porazgovarati", kaže izvor blizak glumčevoj supruzi.

Dominic i Catherine imaju četvero djece zajedno, a glumac iz prijašnje veze ima još jednu kćer. Par je u braku od 2010. godine, a dosad nisu imali nikakvih problema. Westovi glasnogovornici još nisu komentirali njegovu aferu.

Lily James prije nekoliko je dana objavila kako se konačno razišla od glumca Matta Smitha, s kojim je posljednjih nekoliko mjeseci pokušavala spasiti petogodišnju vezu, no nije im uspjelo.

Zanimljivo, West je zvijezda serije "Afera", u kojoj glumi pisca Nou Sollowaya, koji prevari suprugu s mladom konobaricom te ostavi nju i četvero djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene