Odrastao je

Pamtimo ga kao zvijezdu Harryja Pottera čije su zabrinjavajuće fotke šokirale javnost, a sad je postao tata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Devon Murray i njegova djevojka Shannon McCaffrey Quinn dobili su sina Coopera Michaela.

Glumac Devon Murray (31), kojeg mnogi znaju kao Seamusa Finnigana iz filmova o Harryju Potteru, postao je tata.

Pogledaj i ovo David Bradley Fanovi ostali zapanjeni Legendarni glumac kojeg pamtimo po ovoj ulozi pojavio se na potpuno neočekivanom mjestu: ''Ma je li ovo on!?''

Vijest je potvrdio na svojem Instagramu, gdje je objavio fotografiju svojeg sina kojeg mu je rodila djevojka Shannon McCaffrey Quinn, a otkrio je i da su dječaka, koji je rođen 2. siječnja, nazvali Cooper Michael.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Devon Murray (@devonmurrayofficial)

Devon i Shannon, koji su u vezi od 2018. godine, saznali su da će postati roditelji u kolovozu prošle godine te su sretnu vijest odmah podijelili na društvenim mrežama.

Irski glumac jedan je od 14 likova koje smo imali priliku gledati u svim filmovima o Harryju Potteru koji su snimani od 2001. do 2011. godine i koji su mu donijeli zaradu od 1,2 milijuna eura.

Novac je navodno spiskao na automobile, pića i djevojke dok je bio na vrhuncu slave, što je 2016. godine potvrdila njegova majka, nakon što je Devonovu obitelj njegov bivši agent tužio za 286 tisuća eura.

Agent Neil Brooks otpušten je nakon što su svijet obišle fotografije na kojima 13-godišnji Devon puši cigaretu na setu filma "Harry Potter i plameni pehar" 2004. godine jer je obitelj smatrala da je to trebao spriječiti i zaštititi ga od lošeg publiciteta, prenosi Daily Mail.

Nakon dječačke uloge Devon nije ostvario veliku glumačku karijeru i pojavio se samo u jednom glazbenom spotu iz 2017. godine te 2018. godine u filmu "Damo & Ivor: The Movie" baziranom na popularnoj irskoj televizijskoj seriji, koji je publika popljuvala.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) +0 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Celebrity Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene