oporavio se

Glumac iz hit-serija prebolio koronavirus pa fanove pozvao da se drže mjera: "Imao sam sreće..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bryan Cranston prebolio je koronavirus, a istaknuo je kako ima sreće jer je imao tek blaže simptome.

Glumac Bryan Cranston, poznat po ulogama u serijama "Breaking Bed" i "Malcolm u sredini", otkrio je kako je bio zaražen koronavirusom, no uspješno se oporavio.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) problemi zbog bolesti Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

64-godišnji Bryan na Instagramu je podijelio video snimljen ispred klinike za doniranje krvi, a otkrio je kako je koronavirus "prebolio prije nekog vremena". Donirao je krvnu plazmu te je pozvao svojih 2,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama da tu bolest shvate ozbiljno.

"Imao sam sreće jer sam imao blaže simptome. Ne zaboravite prati ruke, održavati socijalnu distancu i nositi masku", rekao je Cranston u videu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi. About now you’re probably feeling a little tied down, restricting your mobility and like me, you’re tired of this!! Well, I just want to encourage you to have a little more patience. I was pretty strict in adhering to the protocols and still... I contracted the virus. Yep. it sounds daunting now that over 150,000 Americans are dead because of it. I was one of the lucky ones. Mild symptoms. I count my blessings and urge you to keep wearing the damn mask, keep washing your hands, and stay socially distant. We can prevail - but ONLY if we follow the rules together. Be well - Stay well. BC

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

Posljednji Cranstonov uradak je "El Camino", filmski nastavak serije "Breaking Bed", a glumit će u filmu "Jedan i jedini Ivan" koji bi svjetlo dana trebao ugledati 21. kolovoza ove godine.

Cranston je inače u braku s Robin Dearden od 1989. godine, a par zajedno ima kćer, također glumicu, Taylor Dearden Cranston. Taylor se s ocem pojavila i u seriji "Breaking Bad", a epizodu "No Mas" režirao je upravo Cranston.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene