krenuli dalje

Slomio srce velikoj zvijezdi: Činilo se da su savršen par i zaljubljeni preko ušiju, no njihova ljubav nije bila dugoga vijeka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brandon Flynn nikada nije skrivao da je gej, a prije dvije godine je ljubio pjevača Sama Smitha, koji je priznao kako se jedva oporavio od tog prekida.

Američki glumac Brandon Flynn najpoznatiji je po ulozi Justina Foleyja u Netflixovoj kontroverznoj seriji "Trinaest razloga", a tijekom svoje kratke, ali uspješne karijere, uspio je osvojiti srca publike diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatno! Glazbenik ni kriv ni dužan skrivio nesreću kćeri slavne pjevačice, ona tek sada otkrila sve o bizarnim okolnostima

Flynn je odrastao u Miamiju, gdje je završio i srednju školu, nakon čega je otišao u New Jersey zbog fakulteta Mason Gross, gdje je zavrpui glumu. Svoju prvu ulogu ostvario je već sa deset godina, a glumio je u mjuziklu "Petar Pan". Ozbiljnije uloge je počeo nizati 2016. godine kada se pojavio kao Mike u seriji "BrainDead". Glumio je i u seriji "True Detective", no "Trinaest razloga" mu je najzapaženija uloga dosad. Glumi i u novoj Netflixovoj seriji "Ratched", a ovaj mladi glumac najviše prašine podiže svojim privatnim živitom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandon Flynn (@brandonflynn) on

Brandon nikada nije skrivao da je gej, a dosad je ljubio neke od poznatih kolega. Devet mjeseci je bio u vezi s pjevačem Samom Smithom, koji je nedavno ispričao kako se jedva oporavio od njihova prekida. Fotografi su čitavo vrijeme pratili svaki njihov korak, a iako se činilo kako su savršen par, njihova ljubav nije bila dugog vijeka.

"Obojica su previše zauzeti svojim karijerama te zbog toga među njima nije uspjelo. Zaista su se zaljubili, no prezatrpani rasporedi su ih razdvojili", govorili su izvori bliski pjevaču prije dvije godine. Šuškalo se i kako je Flynn ostavio Smitha zbog previše projekata koje je imao u to vrijeme.

Nagađalo se i da je u vezi s Milesom Heizerom, kolegom glumcem iz serije "Trinaest razloga" koji je utjelovio Alexa Standalla. Njihovi glasnogovornici često su negirali navode da je par u ljubavnoj vezi, već su isticali kako su samo dobri prijatelji. Glasine su se brzo ugasile, no krenule su nove. Paparazzi su uhvatili Flynna i glumca Richarda Maddena kako zagrljeni šetaju Los Angelesom, no nitko od njih nije komentirao jesu li u vezi.

"Svoj privatni život želim tako i ostaviti - privatnim", rekao je nekoliko puta Madden u intervjuu. I dok svako malo krenu nove glasine o tome koga Brandon ljubi, čini se kako sve popularniji glumac trenutačno nije u vezi ni sa kime.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene