zanijela prirodnim putem

Marija Husar u 46. godini očekuje bebu, a otkrila je i spol: "Trudnoća je dar od Boga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjekoslav Rimac u braku su od 2009. i imaju sina Ivana, za kojeg su već bili uvjereni da će ostati jedinac.

Glazbenica Marija Husar Rimac u 46. godini očekuje drugo dijete sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (48), piše Gloria

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek različiti običaji Poznati Hrvati otkrivaju kako slave Božić: "Kao u svim američkim filmovima, nadam se da će i moje sestre doći!"

Članica nekadašnje grupe Divas zanijela je prirodnim putem i otkrila je kako će roditi sina početkom 2021. "Trudnoća je dar od Boga", istaknula je Marija

Pjevačica je bila uvjerena da će njezin sin Ivan (6) ostati jedinac, a vijest o trudnoći ju je razveselila. Husar Rimac puna je energije i nema trudničke tegobe i otkrila je kako se Ivan jako veseli bratu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac) on

Inače, Marija i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene