bez dlake na jeziku

Životni usponi i padovi božice popa: Kći joj je postala muškarac, a ona se ni u 70-ima ne odriče golišavih kostima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cher je osim po glazbenoj slavi i plastičnim operacijama poznata po vezama s mlađim muškarcima među kojima su Tom Cruise i Val Kilmer.

Pjevačica Cherilyn Sarkisian, koja je poznata pod umjetničkim imenom Cher, proslavila se još 1965. s pjesmom "I Got You Babe" koju je otpjevala s tadašnjim mužem Sonnyem Bonom. 

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Božica popa, kako su ju prozvali mediji, slavi 74. rođendan, no mnogi tvrde kako je zaustavila svoje starenje plastičnim operacijama. Otvoreno je priznala da je išla na facelifting za razliku od mnogih njezinih kolegica. "Da, imala sam facelifting. Tko nije?", upitala je Cher. 

Istaknula je mnogo puta da je glupo rugati se ljudima koji idu na plastične operacije. "To me usrećuje. I znate, ako želim staviti svoje grudi na leđa, to je moje tijelo i moj odabir", odbrusila je pjevačica. Stručnjaci za plastičnu kirurgiju su potvrdili da je sređivala vrat, podizala očne kapke i da redovito ide na botoks. 

No Cher je zasmetalo kada se počela širiti glasina da je maknula pokoje rebro da bi imala uži struk. Jedna je obožavateljica čak rekla da je otišla na tu operaciju da bi bila vitka poput pjevačice. "Sređivala sam zube, operirala sam nos i grudi. Nisam do sada ni znala da postoji operacija micanja rebara. No mislim da bih imala veliki ožiljak da sam to napravila, a na mojim nastupima vidite skoro cijelo moje tijelo i nema ga", opovrgnula je nagađanja. 

Pjevačica je 1998. doživjela ponovni glazbeni uspon hitom "Believe", a nekoliko godina kasnije je otišla na turneju "Living Proof: The Farewell Tour" koja joj je donijela dobit od 250 milijuna dolara. Time je ušla na listu najunosnijih turneja svih vremena. Pjevačica je među glazbenicima koji su prodali najviše primjeraka svojih albuma, a osvojila je i brojne nagrade Emmyja, Grammyja i Zlatnog globusa. 

Svoju slavu je često koristila kako bi pomogla u borbi za prava LGBT zajednice pa je postala gay ikona. Usto je podigla svijest o AIDS-u i prikupljala  sredstva za istraživanje te bolesti. Osim uspješnom glazbenom karijerom, operacijama i nastupima u oskudnim kostimima, Cher je privlačila pažnju i privatnim životom. 

Bila je šest godina u braku s pokojnim glazbenikom i producentom Sonnyem Bonom i dobili su sina Chaza (51). Prije nego što su rekli sudbonosno da, osvojili su naklonost publike hitom "I Got You Babe". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THANKS IRELAND 🍀 LOVE OSCAR🙌🏻gotta go, you won’t have anymore Chernanigans for a little while 📷@pauletteakapauly

A post shared by Cher (@cher) on

Pjevačica se razvela od Bona 1975., a iste godine se udala za glazbenika Gregga Allmana (69). Par je ubrzo dobio sina Elijaha Bluea (43). Njihov brak je potrajao tek četiri godine. 

Cher je poznata i po vezama s mlađim muškarcima. Bila je sa 16 godina mlađim glumcem Tomom Cruiseom. Također je ljubovala s Valom Kilmerom (60) s kojim ju je dijelilo 14 godina razlike. Bila je u vezi i s glumcem Ericom Stoltzom (58), gitaristom Richiejem Samborom (60) te 18 godina mlađim pekarom Robom Camillettijem. 

Cher se i u svojim 70-ima ne odriče nastupa u oskudnim, blješatavim kostimima i pokazuje zadivljujuću figuru. Vrijednost njezine imovine se procjenjuje na 360 milijuna dolara. 

Inače, pjevačici koja zdušno podupire LGBT zajednicu, svojedobno je progovorila o promjeni spola svoje kćeri Chastity u muški. Nakon operacije se predstavlja pod imenom Chaza Bono. On se odlučio na taj korak 2009. "Jako sam ga podupirala i godinama smo pričali o tome. No priznajem da je bilo teško u početku. Čudno je to nekako za jednu majku. Imala sam jedno dijete i onda sam čekala da dobijem drugo", ispričala je. 

Dodala je da se bojala kakav će njihov odnos biti nakon te velike promjene, ali sve je ispalo odlično. "On je tako sretan i sve je to nevjerojatno", rekla je Cher o svom sinu kojeg je dobila s pokojnim pjevačem nakon Sonnyem nakon četiri pobačaja. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene