Blistala je

Supruga američkog poduzetnika hrvatskih korijena izdominirala u haljini s prorezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliana Rancic sve je osvojila pojavivši se na crvenom tepihu People's Choice Awardsa.

Slavna američka voditeljica Giuliana Rancic, koja je udana za poduzetnika hrvatskih korijena Billa Rancica, osvojila je svojom pojavom na crvenom tepihu People's Choice Awards, odjevena u dugačku ružičastu haljinu visokog proreza.

Pogledaj i ovo showbuzz Potresan slučaj Šest mjeseci nakon tragične smrti slavne voditeljice javnosti će uskoro biti poznati svi detalji

45-godišnja Guliana pokazala je zavidnu figuru i besprijekorne dugačke noge. Da se dobro zabavljala, svjedoče i snimke koje je objavila na svom profilu na Instagramu i svojim pratiteljima otkrila dio atmosfera iza scene. Prije svečanog početka dodjele Giuliana je prošetala u ležernom izdanju, lepršavoj haljini leopard-uzorka i bijelim tenisicama na nogama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giuliana Rancic (@giulianarancic) on

Ova voditeljica talijanskih korijena prije nekoliko je godina saznala da boluje od raka dojke, od čega se uspješno oporavila, a nakon toga je u obitelj Rančić i stigao sin Edward Duke, kojeg im je rodila surogat-majka.

Tijekom oporavka vodila je borbu s kilograma koje je nekontrolirano gubila, a zbog mršavosti su je odbili i za snimanje naslovnica nekih američkih magazina, što joj je pogotovo teško palo.

"Žao mi je što neki ljudi misle kako sam odvratno mršava, no ne mogu ništa u vezi s tim. Imam sreću da imam tip raka koji reagira na lijekove", izjavila je tada Giuliana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene