Cijela se obitelj zarazila

Poznata voditeljica udana za poduzetnika hrvatskog porijekla saznala da ima koronu prije same dodjele nagrada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliana Rančić od 2007. u braku je s Billom Rančićem, kojeg je proslavilo televizijsko natjecanje "Pripravnik" Donalda Trumpa u kojem je pobijedio.

Američka voditeljica Giuliana Rančić otkrila je da su ona, njezin muž hrvatskog porijekla Bill Rančić i sin Edward zaraženi koronavirusom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Neprospavane noći Dijete je izluđuje - Potražila stručnu pomoć!

Giuliana je o tome progovorila u videu na Instagramu i istaknula da su to saznali na vrijeme, pa nitko drugi nije izložen opasnosti. Naime, trebala je u nedjelju prisustvovati na dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy, ali prije toga je dobila rezultate testiranja i propustila je taj svečani događaj. 

Rančić, koja se proslavila kao voditeljica na televizijskom kanalu E!, naglasila je da je sretna što nikog nije zarazila. "Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija. Iako nisam željela to čuti, sada sam zahvalna što se otkrilo da sam pozitivna prije nego što sam putovala i izložila opasnosti druge ljude. Što se tiče zdravlja, dobro sam. Moj suprug i sin također su pozitivni, ali svi se dobro snalazimo i pazimo jedni na druge", rekla je Giuliana, koja se zbog posla trebala testirati i to se pokazalo dobrom mjerom opreza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi friends 💕⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ I shared this video on E! earlier today to explain why I was going to be missing our Emmy show.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ As I prepared to fly to LA to host E!s Emmy coverage, I discovered that I, along with my husband Bill and our son Duke, tested positive for Covid-19. As you may know, the health of those around me is always my first priority. We are all three doing well and are isolating at home and taking very good care of one another. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ We aren’t the first to get this news and we certainly won’t be the last so please continue to follow the safety guidelines to protect yourselves and those around you the best you can. We are all in this together. ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Thank you so much to those of you who have been wishing us well. Please know we are sending you all lots of love from the three of us. ⁣ ⁣ Take good care ❤️ G, B & D

A post shared by Giuliana Rancic (@giulianarancic) on

Inače, voditeljica je od 2007. u braku s poduzetnikom, glumcem, voditeljem, govornikom, piscem i urednikom televizijskog programa Billom, koji je hrvatsko-irskoga podrijetla. Proslavio se u javnosti kada je pobijedio u televizijskom natjecanju "Pripravnik" Donalda Trumpa. Nakon toga je dobio posao u njegovoj kompaniji. 

Giuliana i Bill imaju osmogodišnjeg sina Edwarda.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene