Odlična atmosfera

Koncert za pamćenje: Gibonni spektaklom oduševio publiku u Zagrebu, Arena je bila malo za sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gibonni je u subotu velikim koncertom za pamćenje oduševio publiku u zagrebačkoj Areni.

U rasprodanoj zagrebačkoj Areni Gibonni je u subotu publici priredio koncert za pamćenje. Koncert je bio rasprodan do posljednjeg mjesta, publika je uživala, a odličnu atmosferu možete pogledati u fotogaleriji.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

 Kao gosti u Areni Gibonniju su stigli Damir Urban i Matija Dedić, koji su samo dodali sjajnoj atmosferi. Interes za ovaj spektakularni koncert bio je toliki da su u prodaju morale biti puštene i dodatne ulaznice. Gibo zaista to radi kao svjetske zvijezde.

Ovog ljeta Gibonni je najavio svoj koncert i to malom intimnom svirkom. Rekao je tada da su veliki koncerti poput svadbi. Nemaju toliku mogućnost improvizacije, ali su zato ambiciozan korak.

"Pazim da mi datum bude neparan. Sve što sam radio je bilo neparno. Ne znam objasnit. I ne treba jer je praznovjerje samo po sebi suludo", rekao je Gibonni u lipnju ove godine, najavljivavši koncert. Gibo se, kaže, sa svojom glazbenom obitelji, kako naziva svoje suradnike, uvijek trudio visoko podizati ljestvicu. I čini mu se kako su svaki put uspjeli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene