predubok izrez

Umalo joj ispale grudi iz badića: Zbog nje je poznati sportaš ostavio suprugu preko radija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski vratar Gianluigi Buffon je u vezi s Ilarijom D'Amico od 2014. i imaju sina Leopolda.

Proslavljeni nogometni vratar Gianluigi Buffon (42) u vezi je s atraktivnom televizijskom voditeljicom od Ilarijom D'Amico (47) od 2014. 

Par je nedavno viđen na izletu u talijanskom Treschiettu s njihovim sinom Leopoldom (4) te djecom koju su dobili s bivšim partnerima, sinovima Pietrom (10) i Davidom (10). Gianluigi je bio neprepoznatljiv u sa šeširom i sunčanim naočalama te sportskim hlačama i majici. 

Njegova partnerica Ilaria je plijenila pozornost u vrućim traper hlačicama uz koje je kombinirala jednodijelni badić koji je jedva zadržavao njezine bujne grudi. Vratar i voditeljica su se, kada su stigli do rijeke u talijanskom mjestu, skinuli i uživali u kupanju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilaria D’amico (@ilariadamico_real) on

Inače, par je skupa od 2014., a zbog D'Amico je Buffon, kako su pisali talijanski mediji, ostavio suprugu, češku manekenku Alenu Šeredovu (42). "Čula sam na radiju da me ostavio. Ipak nisam saznala zadnja, nego predzadnja, moj otac je sazano nakon mene", otkrila je Alena u televizijskoj emisiji Rai Una.

Manekenka i Gianluigi su se vjenčali 2011. te razveli 2014. Tijekom svoje dugogodišnje veze koju su okrunili brakom dobili su sinove Davida i Louisa (12). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene