Velika ljubav

''Najseksi djedica'' podijelio prvu fotografiju 27 godina mlađe i trudne djevojke, milijunaš je dobro pazi i mazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianluca Vacchi navodno je u vezi s atraktivnom manekenkom Sharon Fonsecom od 2017.

Poznati talijanski plejboj i milijunaš Gianluca Vacchi (52) prošlog se tjedna pohvalio da očekuje dijete s 27 godina mlađom manekenkom Sharon Fonsecom

Pogledaj i ovo Melissa Sata Ispod nije imala ništa Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

Nakon objave sretne vijesti Gianluca je ovog puta objavio zajedničku fotografiju sa svojom atraktivnom djevojkom. Par se na slici smiješi, a milijunaš drži desnu ruku na njezinu trudničkom trbuhu koji se počeo polako nazirati. Kraj nogu je i njihov pas. 

"Nas četvero uživamo u lijepoj nedjelji", napisao je Vacchi i otkrio da se nalaze u Bologni. Pratitelji su paru poželjeli sreću i komentirali kako izgledaju divno skupa. 

"Kako lijepo. Čestitam", "Uživajte", "Sretna sam zbog vas", "Koji slatki trudnički trbuh", napisali su milijunašu na Instagramu. 

Inače, popularni plejboj proslavio se 2017. godine zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svjetlosti. Iste su ga godine mediji prvi put povezali s lijepom Sharon iz Venezeule.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The four of us enjoying a beautiful Sunday at l’Eremita💚❤️ @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa. Unatoč tome što ima tek 52 godine, Vacchija su mediji brzo prozvali "najseksi djedicom na svijetu" zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano tijelo.

Gianluca ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom 2002. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene