Kakav par!

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca uživaju u iščekivanju svog prvog djeteta koje uskoro treba stići na svijet.

Čini se da 53-godišnji talijanski milijarder Gianluca Vacchi nikada u životu nije bio sretniji, i to otkako je saznao i objavio vijest da on i njegova 28 godina mlađa djevojka Sharon Fonseca očekuju prvo zajedničko dijete.

Pogledaj i ovo Melissa Sata Ispod nije imala ništa Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

Svoju sreću dijele na društvenim mrežama, a Gianluca se ne odvaja od svoje mlađahne djevojke koju mazi i pazi, i djeluje kao brižan otac iako se dijete još nije rodilo. Par trenutno odmara ploveći uz obalu Sardinije, a buduća mama Sharon blista u bikini izdanjima.

"Hlađenje na brodu s obitelji", napisao je Gianluca uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Par se upoznao prije dvije godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Ginaluca je prije mjesec dana u jednom od intervjua rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka. Par živi zajedno na raskošnom imanju u Bologni, na kojem imaju čak tri bazena i uz koje često snimaju plesne videe, a imaju i penthaus u Miamiju.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je milijarder u intervjuu za magazin HELLO!.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene