Neki bi jedva dočekali!

Georgina jednu stvar očajnički priželjkuje i to čim prije, hoće li joj Cristiano konačno udovoljiti: "Daj Bože, nadajmo se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez želi da ju Cristiano Ronaldo zaprosi, a sve je to priznala u seriji o svom životu koja bi svjetlo dana trebala ugledati ove godine, a trailer je već objavljen.

Partnerica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez želi da ju on čim prije zaprosi i odvede pred oltar, a neki se pitaju hoće li se to dogoditi u novoj seriji čije prikazivanje počinje ove godine.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"To ne ovisi o meni... Ali željela bih to. Ako bude Božja volja, nadajmo se", govori 27-godišnja Georgina u videu koji je objavljen kao najava serije o njezinu životu "Soy Georgina".

Gledatelji će u njoj moći pratiti sve što se događa u njezinu domu, u obitelji i s prijateljima, pratit će Georginu na crvenim tepisima, luksuznim događanjima, zabavima, ali i u crkvi. Naravno, bit će tu i scene s Cristianom kako se igra s njihovom djecom na bazenu ili one na kojima razmjenjuju nježnosti.

Uoči izlaska serije, čiji datum izlaska još nije službeno potvrđen, u portugalskim su se medijima pojavile glasine kako Georgina i Cristianova majka Dolores Aveiro nemaju sjajan odnos, ali ona je to sve zanijekala.

"Ona je dobra djevojka. I Cristiano je sjajan otac, ali ima ljude koji mu pomažu, poput Georgine i tima dadilja. Četvero djeca zahtjeva puno posla, no Georgina mu je sjajna potpora, u to nema nikakve sumnje", izjavila je Dolores za Sporting Lisabon.

Podsjetimo, Cristiano je svoju Georginu upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene