Opa!

Ronaldovu zadnju utakmicu nije propustila ni njegova Georgina, pogledajte seksi izdanje u kojem ga je zdušno bodrila s tribina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez zasjenila je Cristiana Ronalda na utakmici Portugala i Belgije, a malo tko ju nije primijetio na tribinama.

Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez nije propustila njegovu zadnju utakmicu s reprezentacijom Portugala na Europskom prvenstvu, a s tribina ga je bodrila u društvu njegova sina Cristiana Ronalda Mlađeg i svojih prijateljica.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

No unatoč strastvenom navijanju 27-godišnja ljepotica ovog puta nije donijela sreću svom dragom pa su Portugalci ispali iz daljnjeg natjecanja, ali Georgina je svejedno bila jedna od glavnih zvijezda i ovog je puta zasjenila sve ostale. Izgledala je senzacionalno u jednostavnom bijelom topu kojim je istaknula bujni dekolte i uskim kratkim trapericama koje su joj pristajale kao salivene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina i Ronaldo zajedno imaju kćer Alanu Martinu, a on ima i troje djece koje je rodila surogat majka. Upoznali su se 2016. godine dok je ona radila kao prodavačica u jednoj trgovini u Madridu, a u jednom od nedavnih intervjua za talijanski magazin Elle je priznala kako se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Prvi put smo se upoznali u trgovini gdje sam radila kao prodajna pomoćnica, a nekoliko dana kasnije ponovno smo se vidjeli na događanju jednog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmoseferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje", izjavila je Georgina.

Par je prošle godine potaknuo šuškanja o zarukama, no tu vijest službeno zasad nisu potvrdili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene