kraljica crvenog tepiha

Naizgled nevino izdanje Ronaldove ljepše polovice sve ostavilo bez teksta, jedva je obuzdala svoje bujne adute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez zablistala je u decentnom izdanju na filmskom festivalu u Veneciji, a pojavila se u svijetloplavoj pripijenoj haljini.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, manekenka Georgina Rodriguez, bila je prava senzacija na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji u srijedu. 27-godišnja bujna ljepotica pojavila se u elegantnom izdanju koje je u prvi plan izbacilo njezine bujne obline.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Georgina je na sebi imala svijetloplavu haljinu s čipkastim uzorkom koja joj je jedva obuzdala bujne grudi. Preko sebe je imala decentni sako iste boje, a stil je upotpunila punđom i cipelama na visoku petu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene