Bome nezgodno

Zbog riskantnog proreza svi su pogledi bili upereni u Ronaldovu Georginu, jedan krivi pokret i otkrila bi previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu u Veneciji kada se pojavila u svilenkastoj ružičastoj haljini koja je otkrila njezine duge noge.

Partnerica Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, na filmskom festivalu u Veneciji je u četvrtak zasjenila sve svojim modnim odabirom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

26-godišnja manekenka se na crvenom tepihu pojavila u svilenkastoj ružičastoj haljini s velikim prorezom zbog kojeg je umalo riskirala da otkrije i više nego što je htjela. Rodriguez je imala i masku za lice koju je iskombinirala s haljinom, no nije se previše trudila staviti je dok su je fotografirali sa svih strana.

Georgina i Cristiano su cijeloga ljeta izazivali ljubomoru obožavatelja fotkama s njegove luksuzne jahte, a s obitelji su uživali na plažama u svakom slobodnom trenutku.

Lijepa Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

 

 Staklo je počelo pucati, Neda i Marina ne štede glasnice u TLZP glazbenom izazovu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene