Pretužno...

Georgina nekoliko sati prije tragedije objavila obiteljski video, ništa nije dalo naslutiti da će obitelj zadesiti tuga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je nekoliko sati prije nego je izgubila sina objavila na Instagramu video s obiteljskog druženja.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodríguez prolaze kroz najteži period života nakon što je pri porodu preminuo sin, a iz njegova kluba Manchester United potvrđeno je da neće igrati u nadolazećem susretu protiv Liverpoola.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Par je očekivao blizance, a Cristiano je u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da je preživjela samo djevojčica, a poruke utjehe i sućuti pristižu mu sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja.

Tužna je vijest sve šokirala, a da ništa nije naslućivalo na tragediju govori i to da je Georgina samo nekoliko sati prije toga objavila video s obiteljskog roštiljanja. Njoj i Cristianu pridružili su se njezina sestra Ivana, prijatelj Ed Agguirreo, a svi su bili dobro raspoloženi i nasmijani.

Video pogledajte OVDJE.

Cristiano i Georgina ima još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

Njihova ljubavna priča jedna je od onih kakve se obično događaju samo u bajkama, a Georgina ju je prepričala u svojem docu-reality showu "I am Georgina".

"Ja sam Georgina Rodriguez i prije pet godina moj se život promijenio. Partnerica sam najpraćenijeg muškarca na svijetu. Cristiano je sjajan, on je normalan tip. Sanjala sam o princu na bijelom konju i danas ga imam. Zahvaljujući ljubavi, moj život je san", kaže Georgina u realityju koji je objavljen na Netlixu.

"Ona je žena u koju sam potpuno zaljubljen", istaknuo je zaljubljeni Ronaldo.

Georgina nije imala lako djetinjstvo. Odrasla je u Jaci, gradu na sjeveroistoku Španjolske. Mama joj je Španjolka, a njezina oca Argentinca upoznala je kad se doselio u zemlju. Dan prije Georginina petog rođendana, otac joj je uhićen zbog krijumčarenja kokaina u vrijednosti većoj od 100 tisuća funti iz Španjolske.

Georgina je postala balerina, studirala je engleski u Londonu i radila je kao dadilja u Bristolu. Zatim je postala model i vratila se u Španjolsku gdje se zaposlila u Guccijevoj trgovini kamo joj je sudbina dovela Ronalda, a ostalo je povijest.

Nekoliko dana nakon njihova upoznavanja u trgovini u Madridu, susreli su se i na ekskluzivnom događaju brenda gdje su mogli opušteno razgovarati.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, za oboje", tvrdi Georgina koja je nakon što snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu, dobila otkaz u trgovini, jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Nekadašnja prodavačica danas živi životom iz snova, a dio njezine svakodnevnice postala su ljetovanja na jahtama, letovi privatnim zrakoplovom i skupocjene dizajnerske krpice. Obitelj joj je prioritet i njezin tipični dan svodi se na brigu oko djece, a nedavno su se pojavile informacije da joj Cristiano za obaveze i troškove kućanstva mjesečno plaća oko 100 tisuća eura.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene