predah od obaveza

Opustila se uz bazen pa u prvi plan stavila raskošno poprsje na koje je ponosan i njezin zaručnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez zna uživati u životu, a lijepa zaručnica Cristiana Ronalda svoje obline često ističe na društvenim mrežama.

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, još je jednom svojim pratiteljima pokazala svoje bujno poprsje, koje posljednjih dana nimalo ne skriva. Svoje raskošne obline često pokazuje na društvenim mrežama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Georgina je malo prepustila mašti kada se skinula u bikini s leopard-uzorkom, a čini se da je pozirala uz bazen njihove kuće. Dok Ronaldo naporno vježba za naredne nogometne utakmice, njegova partnerica tijekom odmora od obiteljskih obaveza ipak pronađe vrijeme za sebe te se ovoga puta opustila kupanjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸🌸🌸🌸 feliz día 🌸🌸🌸🌸

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Sretan dan", napisala je Georgina u opisu fotografije.

Par je prije nekoliko dana objavio zajedničku fotografiju s odmora, a selfi su snimili na luksuznoj jahti na kojoj su uživali sa obitelji i prijateljima.

Cristiano i Georgina izolaciju su proveli s obizelji u Portugalu, nakon čega su se vratili u Torino, gdje on igra nogomet.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene