samo za njegove oči

Tko bi joj odolio! Poslužila mu ručak u dekoltiranoj haljini pa se za desert skinula i pokazala sve svoje obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki s Instagrama, na kojoj je servirala ručak svom Cristianu na njihovoj jahti.

Nogometašu Cristianu Ronaldu i njegovoj lijepoj zaručnici Georgini Rodriguez luksuzna jahta je često odredište ovoga ljeta, a na društvenim mrežama redovito dijele fotke na kojima otkrivaju kako uživaju s obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Georgina uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki. Dok je Ronaldo sjedio za stolom, ona je posluživala ručak u crvenoj dekoltiranoj hajini. U tek nekoliko sati prikupila je gotovo tri milijuna lajkova i brojne pohvale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que aproveche mi amor 🛥💘

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Svi su komentirali kako su Rodriguez i Ronaldo najljepši par ikada te da je Georgina nestvarno lijepa. Kasnije je pokazala fotke na kojima pozira u badiću te se odlučila opustiti na suncu.

Prije nekoliko dana Georgina je otkrila kako s obitelji uživa u talijanskom Portofinu, a na svim fotkama s jahte koje je objavljivala posljednjih dana najveću pažnju uvijek je ukrala njezina raskošna pozadina. Nogometaš i njegova lijepa zaručnica svaki slobodni trenutak koriste za uživanje s obitelji, a dok on ne igra nogomet, uglavnom vrijeme provode na njegovoj jahti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakuna matata 🦁🐾❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Celebrity Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene