Konačno kleknuo?

Zbog ove su fotografije mnogi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo zaručili: "Je li to ono što svi mislimo da je?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pokrenula je glasine o zarukama s Cristianom Ronaldom nakon što su objavili novu zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima.

Georgina Rodriguez ponovno je pokrenula nagađanja da su se ona i Cristiano Ronaldo zaručili, i to nakon što su oboje objavili identičnu fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju, a on joj prekriva ruku na kojoj se inače nalazi zaručnički prsten.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ono zbog čega su njihovi pratitelji zaključili da se par zaručio je Georginin opis koji je napisala uz fotografiju, a on kratko glasi "Daaa" i uz koji je stavila emotikon crvene ruže. Bilo je to dovoljno da krenu glasna šuškanja kako je 35-godišnji Ronaldo konačno kleknuo pred svoju devet godina mlađu dragu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Što misliš pod time "daaa", "O moj Bože, je li ovo ono što svi mislimo da je?", "Jeste li se zaručili", "Zaruke", "Što to sada znači?", "Recite nam, moramo znati", "Brak?",  pitali su ih uzbuđeni obožavatelji.

Georgina na fotografiji izgleda senzaciolano u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

Par ovih dana uživa na idealnom odmoru kojeg provode na luksuznoj jahti ploveći u francusku rivijeru s djecom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene