Bome luksuzan poklon!

Pogledajte iznenađenje koje je Ronaldu priredila djevojka za rođendan, on od šoka nije mogao doći do riječi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez poklonila je Cristianu Ronaldu novi automobil.

Jedan od najboljih i najslavnijih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo proslavio je 35. rođendan, a da mu ostane u jednom od najboljih sjećanja, pobrinula se njegova zaručnica Georgina Rodriguez, za koju se šuška da mu je odnedavno supruga.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Ona ga je iznenadila ni više ni manje nego potpuno novim, luksuznim Mercedesom AMG G63 koji ga je dočekao pred ulazom u jedan restoran u talijanskom Torinu, gdje su slavili njegov dan. Cijena vozila otprilike se procjenjuje na oko milijun kuna, a kao pravi poklon bio je ukrašen divovskom crvenom mašnom.

"Čestitam čovjeku mog života! Svoju ljubav želim mu pokazati ovim poklonom", napisala je Georgina uz video koji je objavila na profilu na Instagramu. U njemu se vidi kako iznenađeni nogometaš u društvu zaručnice i sina Cristiana Juniora dolazi pred restoran gdje ga je čekao poklon, ali i prijatelji i članovi obitelji s pjesmom i konfetima, pa je na nekoliko trenutaka ostao u šoku i bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene