Baš blista!

Predivna fotka Ronaldove Georgine s djecom sve je raznježila, lijepa trudnica pokazala je i kako izgleda u badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pokazala trudnički trbuh u kupaćem kostimu, a jedna je posebno oduševila njezine pratitelje.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo s obitelji trenutno odmara u Dubaiju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Tamo su proslavili i 28. rođendan njegove zaručnice Georgine Rodriguez koja je prošli tjedan na Netflixu predstavila i svoj docu-reality "I Am Georgina".

Zanosnoj Argentinki i portugalskoj nogometnoj zvijezdi razloga za slavlje nikako ne nedostaje jer su trenutno i u slatkom iščekivanju blizanaca, a trudna Georgina u Dubaiju je pokazala i kako izgleda u badiću.

"Raj na zemlji", napisala je uz niz fotki na kojima pozira u plavim bikinijima, a u prvom planu je njezin trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pratitelji su je obasuli komplimentima i milijunima lajkova, a posebno ih je raznježila treća fotka u nizu na kojoj Georgina pozira u bazenu s djecom koja je ljube u trbuh.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina objavili su da čekaju blizance krajem listopada prošle godine, a fotka kojom su na Instagramu potvrdili trudnoću sada broji preko 30 milijuna lajkova.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Njezina obitelj nedavno je u javnost izašla s optužbama da ih je Georgina zaboravila kada je upoznala Ronalda.

"Možda nas se srami i misli da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu poput nje. Nikad je nisam ništa tražio. Ona je samo jednom ili dvaput nazvala otkako sam doznao da je u vezi s Ronaldom", ispričao je za The Sun Georginin ujak Jesus Hernendez, koji kaže da je brinuo o njoj kada je njezin otac završio u zavoru, a istaknuo je i da je smatra zlom osobom.

Ni njezina polusestra Patrizia Rodriguez nema najljepše mišljenje o njoj.

"Kad je moj sin slavio rođendan, pitala sam je može li mu Cristiano potpisati dres i rekla mi je da ne može jer ga ne želi gnjaviti dok je na praznicima", ispričala je.

Doznalo se i kako je Georginin djed preminuo prije tri godine bez da je ikada dobio priliku upoznati svoju praunučicu Alanu Martin.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene