zna kako uživati

Minijaturni bikini jedva joj je obuzdao očaravajuće obline na koje je ponosan i njezin slavni zaručnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pozirala je na luksuznoj jahti svog zaručnika te je oduševila svoje brojne pratitelje poziranjem u ljubičastom bikiniju.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda zaista zna uživati u svim čarima ljeta, a svoje vjerne pratitelje redovito obavještava gdje je i što radi. Sudeći prema njezinim posljednjim objavama na Instagramu, Georgina i Cristiano još su jedan vikend proveli na svojoj luksuznoj jahti na obali Italije, a ona je u ljubičastom mini bikiniju ukrala svu pažnju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Španjolska ljepotica pozirala je na rubu jahte te je u prvi plan izbacila svoje bujne grudi dok se sunčala. Stotine pratitelja komentirale su kako ima savršeno tijelo te su istaknuli da joj zavide što ljeto može provesti tako bezbrižno.

Nakon opuštanja na suncu Georgina je s Ronaldom uživala na romantičnom spoju, a sve je, naravno, objavila na društvenim mrežama te je pozirala u svilenoj haljinici s dubokim dekolteom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina i Cristiano u pauzama od obveza redovito plove na luksuznoj jahti sa svojom obitelji, a nerijetko im se pridruže i prijatelji.

Mjesecima već kruže glasine da su se Ronaldo i njegova lijepa zaručnica potajno vjenčali, no slavni par sve je navode demantirao. U vezi su od 2016. godine i zajedno imaju kćer Alanu (2), a Georgina se brine i o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat-majke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene