U omiljenoj pozi

Ronaldova Georgina pokazala bujnu pozadinu, ali i koliko je gipka, pa dobila milijune lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je na profilu na Instagramu pokazala koliko je gipka, pažnju je ukrala njezina bujna pozadina.

Ljupka zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda i majka njegove djece, 26-godišnja Georgina Rodriguez trudi se biti u što boljoj tjelesnoj formi baš kao i njezin dragi, a da joj to uspješno polazi za rukom pohvalila se na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

S jednom od posljednjih objava htjela je pokazati koliko je gipka i da bez puno problema može napraviti gimnastičku špagu, dok je svima za oko zapela njezina bujna pozadina. Fotografija je oduševila njezine pratitelje, a dobila je više od dva milijuna lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina danas često vježba u Ronaldovu društvu i nastoji živjeti zdravo, no nedavno je u jednom od intervjua priznala kako joj je vježbati s njim bilo poprilično neugodno.

"U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening. No s vremenom se to promijenilo i sada volim vježbati s njim. Postao mi je najveća inspiracija i motivacija", priznala je Georgina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene