Zasjenila ostatak

Ronaldova Georgina objavila obiteljsku fotku pa ukrala svu pažnju svojom zanosnom pojavom u seksi bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila obiteljsku fotku sa svojim partnerom Cristianom Ronaldom i njihovom djecom, a svi se slažu da nogometaševa partnerica izgleda senzacionalno.

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez uživaju na plažama u odmoru od njegovih obaveza, a na posljednjoj objavi na Instagramu 26-godišnja ljepotica je pokazala svoje raskošne obline.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina je objavila obiteljsku fotografiju na plaži na kojoj je par pozirao s djecom, a upravo ona je svojom pojavom ukrala pažnju. Tamnoplavi bikini otkrio je njezine zamamne obline, a Ronaldo je pokazao savršeno tonirano tijelo. Mnogi obožavatelji poručili su im kako su najljepši par ikada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De la mano, con muchos sueños por cumplir. #love ❤️🙏

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Georgina na toj fotografiji izgleda senzacionalno u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Celebrity Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene